Snelle levering
Veilig online betalen
Persoonlijk advies

🌞 Zomersale Alert! 🌞

Transformeer je tuin in een ultiem relaxparadijs met onze geweldige kortingen:

Madison Kussens - Nu met 20% KORTING! Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je buitenruimte met onze kwaliteitskussens.

Hartman & Tierra Outdoor Tuinmeubelen - Geniet van 10% KORTING! Creëer de perfecte setting voor lange zomerdagen en gezellige avonden.

Lafuma Mobilier Relax Loungestoelen - Ontspan in stijl met 10% KORTING! Deze zalige loungestoelen zijn precies wat je nodig hebt om tot rust te komen.

Grijp deze kans en maak van je tuin een heerlijke oase! 

 

Nieuw in ons gamma: Solo Stove! 

We zijn trots om aan te kondigen dat we nu de innovatieve en stijlvolle Solo Stove producten in ons assortiment hebben. Of je nu een gezellige avond wilt doorbrengen in de tuin of op zoek bent naar een efficiënte, rookloze vuurkorf voor je volgende kampeeravontuur, Solo Stove biedt de perfecte oplossing.

 Wat Solo Stove onderscheidt van traditionele vuurkorven is het unieke ontwerp dat zorgt voor een efficiënte en rookvrije verbranding.

Het belangrijkste kenmerk van een Solo Stove is het gebruik van geavanceerde luchtstroomtechnologie om een krachtig verbrandingsproces te creëren. Dit betekent dat het vuur snel en volledig brandt, waardoor er minder rook wordt geproduceerd in vergelijking met traditionele kampvuren. Dit maakt het veel comfortabeler om rond het vuur te zitten, zonder dat je last hebt van rook in je ogen of kleding.

Video URL:
Currently supported:

Groene gids voor groene vingers

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tuin of balkon?

We hebben speciaal voor jou een online overzicht gemaakt van onze populairste buitenplantjes.

Van kleurrijke bloemen tot prachtige groenblijvers, je vindt er handige informatie over elk plantje.

Perfect voor zowel de doorgewinterde tuinier als de beginner!